wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » POLITYKA PRYWATNOŚCI
OFERTA
SZUKAJ PRODUKTU
KONTAKT
  • HORECA+ S.C.
    UL.GIEŁDOWA 12
    52-438 WROCŁAW
    NIP: 8961532363
  • E-mail:sklep@horeca-plus.pl
  • Telefon884776885
    512206710
    501625787
  • Godziny działania sklepuPN - PT : 7.00 - 15.00

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności sklepu horeca-plus.pl

 

1. W czasie korzystania ze Sklepu Internetowego horeca-plus.pl  Klient może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, a w szczególności imienia, nazwiska, numeru telefonu lub adresu poczty elektronicznej w celu realizacji na jego rzecz usług świadczonych w ramach Sklepu Internetowego przez Administratora Danych Osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych Klientów Sklepu Internetowego w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 roku, nr 101, poz. 926 z późn. zm.) jest firma HORECA + s.c. wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki, pod adresem ul. Giełdowa 12 , 52-438 Wrocław Nip 8961532363, zwany dalej ADO

3. Dane osobowe zbierane w Sklepie Internetowym są przetwarzane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (j.t. Dz.U.2014.1182) i ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (j.t. Dz.U.2013.1422 ze zm.) wyłącznie na podstawie upoważnienia do przetwarzania danych oraz wyłącznie w celu realizacji zamówienia złożonego przez Klienta, archiwizacji lub usług świadczonych drogą elektroniczną przez ADO oraz w innych celach określonych w Regulaminie.

4. ADO dokłada szczególnych starań w celu ochrony prywatności i informacji przekazanych Sklepowi Internetowemu, a dotyczących Klientów Sklepu Internetowego. ADO z należytą starannością dobiera i stosuje odpowiednie środki techniczne, w tym o charakterze programistycznym i organizacyjnym zapewniające ochronę przetwarzanych danych, w szczególności zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, ujawnieniem, utraceniem i zniszczeniem, nieuprawnioną modyfikacją, jak również przed ich przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa.

5. ADO sprawuje stałą kontrolę nad procesem przetwarzania danych oraz ogranicza dostęp do danych w możliwie największym stopniu, udzielając stosownych upoważnień tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do prawidłowego prowadzenia Sklepu internetowego.

6. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest zgoda samych Klientów, jak również ustawowe upoważnienie do przetwarzania danych niezbędnych w celu realizacji usług świadczonych przez ADO w ramach Sklepu Internetowego.

7. Podanie jakichkolwiek danych osobowych jest dobrowolne, z zastrzeżeniem, że niepodanie danych określonych w Regulaminie uniemożliwia świadczenie niektórych usług, a w szczególności założenie konta w Sklepie Internetowym jak również realizację zamówienia złożonego przez Klienta.

8. Z uwagi na dobrowolny charakter podania przez Klienta swoich danych osobowych, Klient ma prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, a także może zwrócić się do ADO z pisemnym żądaniem usunięcia podanych wcześniej danych osobowych ze zbioru danych prowadzonego przez ADO, z zastrzeżeniem zdania następnego. ADO może odmówić usunięcia danych, jeżeli Klient swoim dotychczasowym zachowaniem w Sklepie Internetowym naruszył postanowienia niniejszego dokumentu lub Regulaminu bądź obowiązujące przepisy prawa, a zachowanie danych jest niezbędne do wyjaśnienia tych okoliczności i ustalenia odpowiedzialności Klienta. ADO może nie wyrazić zgody na usuniecie danych osobowych w przypadku gdy:

a) masz niezakończone postępowanie z Działem Obsługi Klienta

b) masz otwarte zamówienie, które nie zostało jeszcze wysłane lub zostało wysłane tylko częściowo

c) masz nieuregulowany dług wobec firmy HORECA + s.c., niezależnie od metody płatności

d) jeśli podejrzewamy lub mamy pewność, że w ciągu ostatnich czterech lat korzystałaś(eś) z naszych usług w niewłaściwy sposób

e) Twój dług został sprzedany firmie zewnętrznej w ciągu ostatnich trzech lat lub jednego roku (w przypadku klientów, którzy zmarli)

f) Twój wniosek kredytowy został odrzucony w ciągu ostatnich trzech miesięcy g) Jeśli dokonałaś(eś) jakikolwiek zakupów, zachowamy Twoje dane osobowe dotyczące transakcji w celach księgowych zgodnie z obowiązującym prawem.

9. W przypadku zmiany danych Klienta, który dokonał rejestracji w Sklepie Internetowym, Klient po zalogowaniu się w Sklepie Internetowym może zmienić wybrane dane.

10. ADO nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

11. ADO może powierzyć przetwarzanie danych osobowych oraz informacji dotyczących Klientów osobom trzecim za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, jak również przekazać uprawnionym organom w przypadku naruszenia Klienta przepisów prawa.

12. ADO w zakresie niezbędnym do realizacji usługi złożonej przez Klienta, za jego wyraźną zgodą może przekazać dane osobowe:

a)

PayPro SA ul. Kanclerska 15, 60-327 Poznań ,NIP: 779-236-98-87 | Regon: 301345068. Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydz. Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Nr KRS 0000347935, wysokość kapitału zakładowego: 4 500 000 zł, wpłacony w całości

 

13. Podczas przeglądania stron internetowych Sklepu Internetowego są używane pliki „cookies”, czyli niewielkie informacje tekstowe, które są zapisywane w urządzeniu końcowym Klienta. Ich stosowanie ma na celu poprawne działanie stron internetowych Sklepu Internetowego.

14. Stosowane przez ADO Cookies są bezpieczne dla urządzeń Klienta. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do urządzeń Klientów wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Klienta i dostosować Sklepu Internetowy indywidualnie każdemu Klientowi. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu oraz przypisaną wartość. ADO stosuje dwa rodzaje Cookies – „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu Klienta do momentu wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). Są to piliki obowiązkowe potrzebne do tego, aby możliwe było funkcjonowanie aplikacji lub innych funkcjonalności. Natomiast „stałe” pliki pozostają na urządzeniu Klienta przez czas określony w parametrach Cookies albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez Klienta. Celem zbierania tych plików jest sprawniejsze i łatwiejsze funkcjonowanie strony.

15. Klient może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do urządzenia Klienta. Zmiany ustawień, o których mowa w zdaniu poprzednim, Klient może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików Cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu Cookies na urządzeniu Klienta. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

16. Klient może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.

17. Ograniczenie stosowania plików Cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Sklepu Internetowego.

18. Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep@horeca-plus.pl bądź telefonicznie pod numerem +48 884776885


Przejdź do strony głównej
KOSZYK
Twój koszyk jest pusty ...
  • Przelewy24
  • schweeps
CHMURA TAGÓW
  • ALPRO COOKING
HITY SKLEPOWE
1
TABASCO sriracha 300g

TABASCO sriracha 300g 18,10 zł17,38 zł brutto16,09 zł netto

REMIX grill do przypaleń 3L

REMIX grill do przypaleń 3L63,14 zł57,75 zł brutto46,95 zł netto

FARMA BIAŁKA płynne białko jaj 1 kg

FARMA BIAŁKA płynne białko jaj 1 kg 21,06 zł19,82 zł brutto18,88 zł netto

BEAR MATE z chmielem 330ml /20 szt/

BEAR MATE z chmielem 330ml /20 szt/102,11 zł97,44 zł brutto92,80 zł netto

ZMIANA JĘZYKA
PolskiAngielski
WALUTA
STATYSTYKA
  • Ilość produktów: 1486
  • Ilość kategorii: 171
  • Ilość nowości: 770
  • Aktualnie klientów na stronie: 3
  • Sklep odwiedziło: 239678 klientów
PROMOCJA
MONIN syrop kardamon 700ml

MONIN syrop kardamon 700ml32,29 zł27,27 zł brutto25,25 zł netto

GIFFARD syrop brzoskwinia 1L

GIFFARD syrop brzoskwinia 1L36,72 zł33,87 zł brutto31,36 zł netto

HORTEX sok pomarańcz 2L /6 szt/

HORTEX sok pomarańcz 2L /6 szt/46,97 zł42,57 zł brutto40,54 zł netto

PŁYN 4U do dezynfekcji powierzchni 70% 5L

PŁYN 4U do dezynfekcji powierzchni 70% 5L31,32 zł21,60 zł brutto20,00 zł netto

HERBAPOL bio dżem czarna porzeczka 280g

HERBAPOL bio dżem czarna porzeczka 280g 10,83 zł9,16 zł brutto8,72 zł netto

TORBA papierowa uchwyt 260x170x330

TORBA papierowa uchwyt 260x170x3300,50 zł0,44 zł brutto0,36 zł netto

MONIN syrop kasztanowy 700ml

MONIN syrop kasztanowy 700ml32,29 zł27,69 zł brutto25,64 zł netto

SOK TŁOCZONY limonka 100% 5L

SOK TŁOCZONY limonka 100% 5L 65,63 zł64,03 zł brutto60,98 zł netto

  • ALPRO
  • CISOWIANKA
  • COCA COLA
  • FOODCARE
  • GIFFARD
  • HELCOM
  • HERBAPOL
  • HORTEX
  • MASPEX
  • MONIN
  • ON LEMON
  • PEPSI
  • RED BULL
  • STAROPOLANKA
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób dorosłych !
CZY MASZ UKOŃCZONE 18 LAT?
Wejdź do sklepuZrezygnuj